Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Uutuuksia opiskeluun /

Lukuvuosikalenteri 2021-2022 A5 Life Planner roosaISBN7332696103325
KirjasarjaLukuvuosikalenterit
KustantajaOpiskelutarvikkeet
TekijätBurde

Tämä on kalenteri henkilölle, joka haluaa kantaa elämänsä mukanaan kaikkialle! Kalenterissa on paljon suunnittelumahdollisuuksia; suunnittele, mietiskele, kirjoita ylös viikon tehtävälistat ja inspiroidu positiivisista sitaateista! Tuotteessa on painettu kartonkikansi kuminauhalla ja se on parikierresidottu. Sisältä löytyy suomenkieliset kuukausi-& viikkoaukeamat, suunnitteluluettelot, vuosisuunnitelma ajalle heinäkuu 2021-kesäkuu 2022, muovitasku ja siirrettävät muoviset kirjamerkit, kalenteriosa: vko 24 2021-vko 26 2022.


7332696103325

Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita sekä laskimia. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.