Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Lukion filosofia 3: Yhteiskuntafilosofia (LOPS 2016)ISBN9789525469370
KirjasarjaLukion filosofia
KustantajaOpintoverkko
TekijätTurpeinen Tapio ym.

Lukion filosofia 3 on lukion filosofian oppikirja, joka käsittelee monipuolisesti yksilön suhdetta yhteisöihin, yhteiskuntaan ja valtioon.

Kirjassa opitaan käyttämään keskeisiä filosofisia käsitteitä yhteiskunnallisen ja poliittisen toiminnan jäsentämiseen. Oppikirja on laadittu laaja-alaisen yleissivistyksen ja ilmiölähtöisyyden hengessä: yhteiskuntafilosofien ajatukset integroituvat kirjassa muun muassa historiaan, yhteiskuntaoppiin, uskontoon ja kirjallisuuteen. Lukio-opintojen lisäksi kirja sopii kaikille yhteiskuntafilosofiasta kiinnostuneille.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789525469370

Uusi

Saatavilla

Sininen
20,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
15,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!