Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Lukion filosofia 3: Yhteiskuntafilosofia (LOPS 2016)ISBN9789525469370
KirjasarjaLukion filosofia
KustantajaOpintoverkko
TekijätTurpeinen Tapio ym.

Lukion filosofia 3 on lukion filosofian oppikirja, joka käsittelee monipuolisesti yksilön suhdetta yhteisöihin, yhteiskuntaan ja valtioon.

Kirjassa opitaan käyttämään keskeisiä filosofisia käsitteitä yhteiskunnallisen ja poliittisen toiminnan jäsentämiseen. Oppikirja on laadittu laaja-alaisen yleissivistyksen ja ilmiölähtöisyyden hengessä: yhteiskuntafilosofien ajatukset integroituvat kirjassa muun muassa historiaan, yhteiskuntaoppiin, uskontoon ja kirjallisuuteen. Lukio-opintojen lisäksi kirja sopii kaikille yhteiskuntafilosofiasta kiinnostuneille.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen

9789525469370

Uusi

Saatavilla

Sininen
20,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
15,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä tämän ja ensi lukuvuoden aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!