Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Lukion uskonto: Kurssit 5-6 (LOPS 2016)ISBN9789525469417
KirjasarjaLukion uskonto
KustantajaOpintoverkko
TekijätPeltomaa Harri

Lukion uskonto: Kurssit 5–6 on lukion uskonnon oppikirja, joka kokoaa yksiin kansiin aihepiirit kursseilta, joilla käsitellään uskontoja tieteessä, taiteessa ja populaarikulttuurissa (UE5) sekä uskonnon ja median suhdetta (UE6).

Tämä kirja on osapainos Lukion uskonto kurssit 1-6 kirjasta. Kirjan kappaleet on laadittu siten, että kappaleen keskeinen tieto esitetään kappaleen alussa, ja sen jälkeen perustekstistä selvästi erottuvat lisätekstit laajentavat perustekstin tietoa. Kirjaan liittyy laaja lisämateriaalikokonaisuus verkossa, osoitteessa www.opinto.net. Uskonto oppiaineena antaa opiskelijalle valmiuksia havainnoida ja ymmärtää ihmistä, kulttuuria ja maailmassa vaikuttavia uskontoja.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789525469417

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
15,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!