Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Fokus 7 (LOPS 2016)ISBN9789511313786
KirjasarjaFokus
KustantajaOtava
TekijätBlom Anna, Kaunisto Sari, Paasonen Marko, Salonen Anssi

Fokus 7 on lukion ruotsin kielen oppikirja, jossa tarkastellaan kestävää elämäntapaa eri näkökulmista. Kirjassa myös syvennetään tekstinlukustrategioita, hiotaan kirjallista ilmaisua sekä vahvistetaan kuullun ymmärtämistä. Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.Fokus 7 -kirja on saatavilla myös digikirjana.

Osta Fokus 7 digikirja 6 kk lisenssillä tästä!

Osta Fokus 7 digikirja 48 kk lisenssillä tästä!


9789511313786

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä tämän ja ensi lukuvuoden aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!