Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Virtaa TE2: Ihminen, ympäristö ja terveys (LOPS 2016)ISBN9789522886804
KirjasarjaVirtaa
KustantajaEdukustannus
TekijätKannas Lasse, Eskola Kari, Välimaa Pia, Mustonen Pertti

Virtaa 2 on lukion terveystiedon oppikirja, joka tarkastelee terveyttä ja hyvinvointia koko elämänkaaren ajalta.

Kirja käsittelee ihmisen hyvinvointia laajasti aina mielenterveydestä seksuaaliterveyteen ja työhyvinvointiin. Lisäksi kirjassa tarkastellaan ympäristön terveydellisiä vaikutuksia sekä pohditaan terveysviestinnän ulottuvuuksia.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789522886804

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
16,10€

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä tämän ja ensi lukuvuoden aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!