Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Precis 6 (LOPS 2016)ISBN9789526343150
KirjasarjaPrecis
KustantajaSanoma Pro
TekijätAppel Martin, Johansson Katja, Bulut Sonja, Jääskeläinen Minna, Tiala Tuija

Precis 6 on lukion ruotsin kielen oppikirja, jossa keskitytään puhumisen harjoitteluun ja sen vahvistamiseen arkipäivän eri vuorovaikutustilanteissa.


Kirjan alussa kerrataan sanojen ääntämistä ja oikeaa painotusta. Fraser-osioon on koottu jokapäiväisessä elämässä tarvittavia sanoja ja sanontoja, joita harjoitellaan pelillisesti. Myös matkustettaessa tarvittavia tilanteita ja tien neuvomista harjoitellaan, sekä keskustellaan hyvinvointiin ja ihmissuhteisiin liittyvistä teemoista. Pohjoismainen juhlakalenteri johdattelee erilaisten juhlien ja ylioppilaaksi valmistumisen tunnelmiin. Teemasanastot ja Bra att veta -kokonaisuudet rikastuttavat sana- ja ilmaisuvarastoa. Myös kielioppia kerrataan suullisesti kirjan lopussa.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526343150

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
18,40 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!