Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Magazin.de 4 (LOPS 2016)ISBN9789511292944
KirjasarjaMagazin.de
KustantajaOtava
TekijätBär Pia-Helena, Busse Christian, Tolvanen Ritva, Östring Heidi

Magazin.de 4 on lukion saksan oppikirja, jonka aihepiirejä ovat ruokakulttuuri, juhlaperinteet sekä maat ja kansalaisuudet.

Kirjassa opitaan kertomaan saksaksi Suomesta sekä tutustutaan eri kulttuurien tapoihin ja perinteisiin. Kirja myös perehdyttää saksan kielen ääntämiseen sekä käy läpi keskeisiä kielioppiseikkoja, kuten adjektiivien vertailua ja vaihtoprepositioita.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511292944

Uusi

Saatavilla

Sininen
25,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä tämän ja ensi lukuvuoden aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!