Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Motiivi 2: Kehittyvä ihminen (LOPS 2016)ISBN9789526340869
KirjasarjaMotiivi
KustantajaSanoma Pro
TekijätHoffman Suvi, Holm Kristiina, Åhs Vesa

Motiivi 2 on lukion psykologian oppikirja, jonka aiheena on kehityspsykologa.

Kirjassa tutustutaan siihen, miten ihmisen kehitystä tutkitaan sekä opitaan arvioimaan kehityspsykologista tietoa ja soveltamaan sitä omaan ja muiden ihmisten kehitykseen. Kirja käsittelee läpi elämänkaaren jatkuvaa kehitystä osa-alueiden ja ikävaiheiden kautta. Kiinnostavat tutkimukset ja käytännön esimerkit tekevät oppimisesta mielekästä. Kirja mahdollistaa yksilöllisen oppimisen, ohjaa itsenäiseen tiedonhakuun sekä kannustaa hahmottamaan kehityspsykologisia ilmiöitä arjessa ja ihmisen välisessä vuorovaikutuksessa. Kirjan lopussa on koonti keskeisistä tutkijoista, laaja sanasto ja lähteet luvuittain.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526340869

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
20,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä tämän ja ensi lukuvuoden aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!