Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Argumentti 2: Etiikka (LOPS 2016)ISBN9789526341262
KirjasarjaArgumentti
KustantajaSanoma Pro
TekijätHirvonen Ilmari, Nyyssönen Seppo

Argumentti 2 on lukion filosofian oppikirja, jonka aiheena on etiikka.

Kirja herättää ajattelemaan, kuinka etiikka on osa jokaisen arkea. Kirjassa opitaan pohtimaan eettisiä ongelmatapauksia sekä argumentoimaan ja jäsentämään mielipiteitä selkeästi. Keskeisiä filosofian käsitteitä ja teorioita avataan opiskelijalähtöisesti ja havainnollistaen esimerkkien avulla.

Kirja jakautuu neljään jaksoon. Ensimmäisessä jaksossa pohditaan, mitä etiikka on. Toisessa jaksossa käsitellään tekojen oikeutta tai vääryyttä. Kolmas jakso esittelee, millaisia käsityksiä hyvästä elämästä on. Viimeisessä jaksossa pohditaan sitä, miten etiikkaa sovelletaan jokapäiväisessä elämässä. Tietoruudut syventävät jotakin etiikkaan liittyvää aihealuetta. Niissä käsitellään mm. Kultaista sääntöä, uskonnon ja etiikan suhdetta, pahuuden banaalisuutta sekä ihmisten ja eläinten oikeuksia. Lukujen lopussa on ajattelutapoja kehittäviä tehtäviä. Kirjan loppuun on koottu laaja sanasto.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526341262

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
19,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!