Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

On Track 6 (LOPS 2016)ISBN9789526335247
KirjasarjaOn Track
KustantajaSanoma Pro
TekijätDaffue-Karsten, Davies, Kae, Myller, Rantanen, Vuorinen, Kuusniemi

On track 6 on lukion englannin oppikirja, jonka aihepiirit käsittelevät taloutta, työtä ja opiskelua.

Kirjan teksteissä ja harjoituksissa korostuvat kommunikaatiotaidot: vieraan kielen osaaminen haettaessa opiskelu- ja työpaikkaa sekä jatko-opinnoissa ja työelämässä. Kirjassa harjoitellaan mm. työnhakua englannin kielellä laatimalla työhakemus sekä ansioluettelo ja tekemällä esittelyvideo itsestä. Suullisesti harjoitellaan työhaastattelua. Kirjassa pohditaan talouden merkitystä yhteiskunnan ja yksilön kannalta. Kielioppiosiossa käydään läpi mm. infinitiivi- ja ing-muotoja sekä eri pronomineja.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526335247

Uusi

Saatavilla

Sininen
25,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
18,40 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!