Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Lukion kemia 3: Reaktiot ja energia (LOPS 2016)ISBN9789526338699
KirjasarjaLukion kemia
KustantajaSanoma Pro
TekijätKoskinen Ari, Koskinen Päivi

Lukion kemia 3 on lukion kemian oppikirja, perehdyttää opiskelijan kemiallisten reaktioiden merkitykseen jokapäiväisessä elämässä sekä ympäristön ja teknologian ilmiöissä.

Kirja opettaa kemiallisen reaktion symbolisen ilmaisemisen ja tasapainottamisen. Kirja myös tutustuttaa opiskelijan erilaisiin kemiallisiin reaktiotyyppeihin ja näiden kokeelliseen tutkimiseen. Samalla kirja ohjaa aineen ja energian häviämättömyyden merkityksen ymmärtämiseen ja opettaa niihin liittyvää laskennallista käsittelyä.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526338699

Uusi

Saatavilla

Sininen
27,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
21,50 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!