Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Lukion kemia 2: Ihmisen ja elinympäristön kemiaa (LOPS 2016)ISBN9789526338644
KirjasarjaLukion kemia
KustantajaSanoma Pro
TekijätKoskinen Ari, Koskinen Päivi, Tarmi Sanna

Lukion kemia 2 on lukion kemian oppikirja, joka perehdyttää opiskelijan kemian merkitykseen hyvinvoinnin ja terveyden kannalta.

Kirja tutustuttaa opiskelijan orgaaniseen kemiaan erilaisten rakennemallien ja ominaisuuksien selittämisen kautta. Kirja myös syventää luonnontieteellistä ajattelua kokeellisen toiminnan ja mallien avulla sekä kytkee tieto- ja viestintäteknologian apukeinot kemialliseen työskentelyyn. Kirja ohjaa erilaisten kokeellisten työskentely- ja analyysimenetelmien käyttöön. Näiden lisäksi kirjassa käsitellään mm. ainemääriä ja konsentraatiota sekä reagensseja ja liuoksia.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526338644

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
21,50 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!