Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Terve 1: Terveyden perusteet (LOPS 2016)ISBN9789526335780
KirjasarjaTerve!
KustantajaSanoma Pro
Tekijät Lotta Bryggare, Mikael Fogelholm, Anne Kuronen, Pirjo Orkovaara, Paula Reinikkala, Juuso Antikainen

Terve 1 on lukion terveystiedon oppikirja, jossa tarkastellaan terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä asioita eri näkökulmista.

Kirjassa käydään läpi monimutkaisia terveyden ja sairauden syy-seuraussuhteita erilaisten mallien ja teorioiden kautta. Kirja etenee selkeästi ja tarjoaa aktivoivia ja ajattelun taitoja kehittäviä tehtäviä.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526335780

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä tämän ja ensi lukuvuoden aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!