Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

On Track 2 (LOPS 2016)ISBN9789526341460
KirjasarjaOn Track
KustantajaSanoma Pro
TekijätDaffue-Karsten Louisa, Davies Mikael, Kae Tuija, Myller Riitta, Rantanen Pirjo, Vuorinen Petri

On track 2 on lukion englannin oppikirja, jonka keskeiset teemat liittyvät ihmissuhteisiin.

Kirja tarkastelee ihmissuhteita psyykkisen, fyysisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Tekstit käsittelevät vapaa-aikaa, urheilua, interkulttuurista kommunikaatiota, sosiaalista mediaa, teknologiaa sekä ihmissuhteita ja hyvinvointia. Teemoja lähestytään yksilöllisestä ja yhteisöllisestä näkökulmasta. Suullista vuorovaikutusta harjoitellaan pari- ja ryhmätehtävillä, ja roolipelit ja pelit puolestaan tarjoavat elämyksellisiä harjoitteita. Kurssilla tutustutaan debatoinnin alkeisiin tehtävien ja videon avulla. Kielioppiosiossa käydään läpi mm. passiivia, pronomineja ja artikkeleja, ja kirja tarjoaa monipuolisesti harjoitustehtäviä kieliopin omaksumisen tueksi.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526341460

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!