Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Minerva 2: Etiikka (LOPS 2016)ISBN9789513768157
KirjasarjaMinerva
KustantajaEdita
TekijätHallamaa Jaana, Heinlahti Kaisa, Nevanlinna Tuomas, Pihlström Sami, Pulliainen Ukri, Salmenkivi Eero

Minerva 2 on lukion filosofian oppikirja, jossa tutustutaan moraalisen toiminnan lähtökohtiin ja peruskäsitteisiin.

Kirjassa tarkastellaan etiikan keskeisiä teorioita ja elämänfilosofisia kysymyksiä, kuten kuolevaisuutta ja onnellisuuden tavoittelua. Erilaisia soveltavan etiikan kysymyksiä käsitellään kirjan jokaisessa osiossa. Kirja sisältää runsaasti selkeitä ja monen tasoisia tehtäviä, jotka auttavat ottamaan haltuun filosofian tietoja ja taitoja. Samalla opitaan soveltamaan filosofiaa eri elämänalueille.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789513768157

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
18,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!