Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Tekijä: Pitkä matematiikka 2: Polynomifunktiot ja -yhtälöt (LOPS 2016)ISBN9789526303819
KirjasarjaTekijä: Pitkä matematiikka
KustantajaSanoma Pro
TekijätKaakinen Päivi, Tahvanainen Jorma, Alatupa Sami, Leikas Mika, Heiskanen Paavo, Lehtinen Pertti

Tekijä: Pitkä matematiikka 2 on lukion pitkän matematiikan oppikirja, jonka aiheena ovat polynomifunktiot ja -yhtälöt.

Kirjassa opetellaan käsittelemään polynomifunktioita sekä ratkaisemaan polynomiyhtälöitä ja -epäyhtälöitä. Kirjan teoriaosuudet on laadittu selkästi, ja matemaattiset käsitteet esitellään havainnollisesti ja täsmällisesti. Monentasoiset tehtävät soveltuvat perustaitojen harjoitteluun ja tarjoavat haasteita myös edistyneemmille opiskelijoille. Teknisten apuvälineiden ja symbolisen laskennan käyttöä opetetaan luontevasti teorian ja esimerkkien lomassa.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526303819

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika on 1-2 viikkoa.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
15,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!