Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Forum I: Ihminen ympäristön ja yhteiskuntien muutoksessa (LOPS 2016)ISBN9789511278078
KirjasarjaForum
KustantajaOtava
TekijätKohi Antti, Palo Hannele, Päivärinta Kimmo, Vihervä Vesa

Forum I on lukion historian oppikirja, jossa tarkastellaan ihmisen taloudellista toimintaa esihistoriasta nykypäivään.

Kirjassa tutkitaan, miten ympäristö on vaikuttanut yhteiskuntien kehitykseen ja miten tämä on näkynyt ihmisen arkielämässä. Kirja auttaa ymmärtämään historian suuria linjoja, ihmisen ja luonnon välistä vuorovaikutusta, eri aikakausien teknologiaa sekä aikakausien keskeisiä ilmiöitä. Kirja myös harjaannuttaa vastaamaan historian aineistotehtäviin ja valmentaa ylioppilaskirjoitusten ainereaaliin.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511278078

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
16,90€

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä tämän ja ensi lukuvuoden aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!