Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Otavan matematiikka: Luvut ja lukujonot (LOPS 2016)ISBN9789511294542
KirjasarjaYhteinen matematiikka
KustantajaOtava
TekijätHalinen, Hähkiöniemi, Juhala, Kurvinen ym

Otavan matematiikka on lukion matematiikan oppikirja, jota käytetään pitkän ja lyhyen matikan yhteisellä ensimmäisellä MAY1-kurssilla.

Kirja alkaa laskutoimituksia käsittelevällä luvulla, jossa kerrataan myös peruskoulussa opittuja sisältöjä. Muut keskeiset taidot palautetaan mieleen siinä yhteydessä, kun uuden asian oppiminen sitä vaatii. Esimerkiksi prosenttikertoimesta on luontevaa jatkaa geometriseen lukujonoon. Erilaisiin lukujonoihin tutustuessaan opiskelija vahvistaa ymmärrystään muuttujan käsitteestä. Näin muodostuu vankka pohja kurssin lopussa käsiteltävälle funktiolle. Kirja yhdistää matematiikan oikeisiin sovelluksiin ja tutustuttaa uusiin apuvälineisiin, kuten taulukkolaskentaan ja GeoGebraan.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511294542

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
15,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!