Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Lukion yhteinen matematiikka (LOPS 2016)ISBN9789513768010
KirjasarjaYhteinen matematiikka
KustantajaEdita
TekijätEtelämäki Hilla, Hirvonen Katri, Nieminen Jussi, Pösö Jarmo

Lukion yhteinen matematiikka on lukion matematiikan oppikirja, jota käytetään pitkän ja lyhyen matematiikan yhteisellä MAY1-kurssilla.

Oppikirja koostuu kolmesta osasta, joista ensimmäisessä palautetaan mieleen peruslaskutoimitukset ja prosenttilaskenta. Toisessa osassa kerrataan ensimmäisen asteen yhtälön ratkaiseminen ja funktion käsite ja opitaan ratkaisemaan eksponentti- ja potenssiyhtälöitä. Kirjan viimeisessä osassa tutustutaan erilaisiin lukujonoihin ja lasketaan niihin liittyviä summia.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789513768010

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
13,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!