Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Verso 1: Uskonnon juurilla (LOPS 2016)ISBN9789526335759
KirjasarjaVerso
KustantajaSanoma Pro
TekijätHanki Katri, Könni Outi, Nyyssönen Seppo

Verso 1 on lukion uskonnon oppikirja, joka käsittelee uskontoilmiön lisäksi myös maallisia katsomuksia ja yleensä ihmisen tapaa katsomukselliseen ajatteluun.

Kirja esittelee uskonnon tutkimisen ohella myös sitä, miten katsomuksia ylipäätään voidaan tutkia. Uskontoilmiön esittelyssä käytetään paljon esimerkkejä, jotka haetaan eri kulttuuripiireistä ja uskonnoista. Näin pyritään antamaan laaja-alainen kuva uskonnon monimuotoisuudesta. Institutionaalisen uskonnon rinnalla otetaan huomioon myös koettu uskonto, niin sanottu eletty uskonto. Juutalaisuus, kristinusko ja islam esitellään omista lähtökohdistaan, mutta sen lisäksi käsitellään uskontojen yhtäläisyyksiä ja eroja. Uskontojen oppien lisäksi esillä on uskontojen arvomaailma, jonka tunteminen on lähtökohta uskontodialogille.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526335759

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä tämän ja ensi lukuvuoden aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!