Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Lukion kemia 1: Kemiaa kaikkialla (LOPS 2016)ISBN9789526335735
KirjasarjaLukion kemia
KustantajaSanoma Pro
TekijätKoskinen Päivi, Koskinen Ari

Lukion kemia 1 on lukion kemian oppikirja, joka avaa kemian merkitystä nyky-yhteiskunnassa ja ihmisen arjessa.

Kirja harjaannuttaa luonnontieteellistä ajattelua ilmiöiden, käsitteiden ja mallien avulla sekä syventää kiinnostusta kemian opiskelua kohtaan. Samalla kirja ohjaa monipuolisten tietolähteiden pariin ja tarkoituksenmukaisten kysymysten ääreen. Kirjassa käsitellään mm. alkuaineiden ja yhdisteiden ominaisuuksia, atomin rakennetta, jaksollista järjestelmää, erityyppisiä sidoksia sekä kemian työnkaluja.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526335735

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
21,50 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!