Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Manner 1: Maailma muutoksessa (LOPS 2016)ISBN9789511293095
KirjasarjaManner
KustantajaOtava
TekijätBrander Nina, Hiekka Sina, Paarlahti Arttu, Ruth Christina, Ruth Olli, Hilden Jonatan, Koponen Juuso

Manner 1 on lukion maantieteen oppikirja, jossa tarkastellaan muuttuvaa maailmaa.

Kirja kannustaa seuraamaan ajankohtaista uutisointia ja opettaa tulkitsemaan kriittisesti uutisia globaalista maailmasta sekä ympäröivästä yhteiskunnasta. Näiden taitojen avulla voidaan hahmottaa, millaisia maailmanlaajuisia riskialueita eri uhkat ja mahdollisuudet muodostavat. Kirja käsittelee myös myönteistä kehitystä sekä keinoja, joilla riskeihin voidaan varautua ja sopeutua.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511293095

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
21,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!