Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Geos 1: Maailma muutoksessa (LOPS 2016)ISBN9789526334080
KirjasarjaGeos
KustantajaSanoma Pro
TekijätCantell, Jutila, Lappalainen, Sorvali, Kannisto, Kyöstiö, Leinonen

Geos 1 on lukion maantieteen oppikirja, jossa tarkastellaan ajankohtaisia maailman ilmiöitä.

Kirjan aiheita ovat esimerkiksi pakolaisuus, ilmastonmuutos sekä kehityksen jakautuminen. Kirja myös painottaa monipuolisesti geomedian opiskelua ja kannustaa tehtävien avulla pohtimaan opiskeltuja asioita oman elämän kannalta.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526334080

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
22,30 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä tämän ja ensi lukuvuoden aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!