Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Tarmo 1: Terveyden perusteet (LOPS 2016)ISBN9789511291060
KirjasarjaTarmo
KustantajaOtava
TekijätLipponen Olli, Mäkelä Kasper, Sihvola Seija, Laatikainen Linda, Pentti Camilla

Tarmo 1 on lukion terveystiedon oppikirja, joka käsittelee terveysosaamista ja yleistä hyvinvointia.

Kirjassa tutustutaan terveyttä edistäviin tekijöihin itsehoidon, ravitsemuksen, toimintakyvyn, liikunnan ja levon näkökulmista. Myös kansantautien ja yleisimpien tartuntatautien merkitys käydään läpi ja pohditaan niiden ehkäisyä. Tarmo tukee sähköisiin ylioppilaskirjoituksiin valmistautumista. Oppikirjan tehtävät on laadittu yo-kirjoitusten tehtävätyyppien mukaisiksi ja niitä voi ratkoa myös digitaalisessa ympäristössä. Kaikki oppikirjat on saatavilla myös digikirjoina.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511291060

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
22,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!