Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Minerva 1: Johdatus filosofiseen ajatteluun (LOPS 2016)ISBN9789513767600
KirjasarjaMinerva
KustantajaEdita
TekijätHallamaa Jaana, Heinlahti Kaisa, Nevanlinna Tuomas, Pihlström Sami, Pulliainen Ukri, Salmenkivi Eero

Minerva 1 on lukion filosofian oppikirja, jossa käsitellään filosofian perusteita.

Kirjassa tutustutaan kriittiseen ajatteluun filosofian lähtökohtana ja erilaisiin filosofian menetelmiin, esimerkiksi käsitteiden määrittelyyn, ajatuskokeiden tekemiseen ja taitavaan argumentaatioon. Kirjan avulla opiskelija tutustuu myös siihen, mitkä tieto ja tiede ovat sekä mihin ne perustuvat.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789513767600

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä tämän ja ensi lukuvuoden aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!