Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Oivallus 1: Psykologiaa lukiolaisille (LOPS 2016)ISBN9789511272878
KirjasarjaOivallus
KustantajaOtava
TekijätPäivänsalo Tiina-Maria, Lindholm-Ylänne Sari, Niemelä Raimo, Makkonen Katja

Oivallus 1 on lukion psykologian oppikirja, jossa ihmisen toimintaa tarkastellaan psyykkisten, biologisten ja sosiaalisten ulottuvuuksien kannalta.

Kirja antaa opiskelijalle välineet psykologisten ilmiöiden tarkastelemiseen ja uuden tiedon omaksumiseen. Runsaat esimerkit havainnollistavat esitettyjä asioita ja antavat eväitä itsetuntemuksen lisäämiseen. Erityisesti oppimista ja opiskelua koskeva tieto on sovellettavissa opiskelijan omaan elämään.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511272878

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!