Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Motiivi 1: Psyykkinen toiminta ja oppiminen (LOPS 2016)ISBN9789526346236
KirjasarjaMotiivi
KustantajaSanoma Pro
TekijätHolm Kristiina, Degerman Alexander

Motiivi 1 on lukion psykologian oppikirja, joka tutustuttaa opiskelijan psykologiaan ihmistä tutkivana tieteenä.

Kirjassa tarkastellaan ihmisen toimintaa biologisesta, psyykkisestä ja sosiokulttuurisesta näkökulmasta. Lisäksi kirjassa käsitellään oppimista ja opiskelua psykologisen tiedon valossa. Kirjan teksti nojaa vahvasti tutkimusperustaan. Opiskelija tutustuu eri aiheita käsitteleviin psykologian teorioihin, klassikkotutkimuksiin ja uusimpaan tutkimustietoon, joita havainnollistetaan runsaiden esimerkkien avulla. Tapausesimerkit avaavat käsiteltäviä teemoja mielenkiintoisesti ja selkeästi. Lukujen lopussa olevat eritasoiset tehtävät sekä keskeiset käsitteet auttavat kertaamaan opittua. Tutki ja pohdi -osiot ja projektitehtävät haastavat opiskelijan ottamaan itse selvää kiinnostavista psykologian ilmiöistä. Lisäksi ne ohjaavat harjoittamaan lähdekritiikkiä ja soveltamaan tietoa. Kirjan lopussa on koonti keskeisistä tutkijoista, laaja sanasto ja lähteet luvuittain.

Motiivi 1 -kirjaa painettiin ensin vuoden 2016 opetussuunnitelman mukaisena ISBN-koodilla 9789526312408. Jos olet hankkinut aiemmalla ISBN-koodilla varustetun kirjan, voit käyttää myös sitä opinnoissa.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526346236

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
20,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!