Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Skeema 1: Psyykkinen toiminta ja oppiminen (LOPS 2016)ISBN9789513767228
KirjasarjaSkeema
KustantajaEdita
TekijätAarnio Kia, Autio Sari, Jämsä Johanna, Nieminen Juha, Suomalainen Sanna

Skeema 1 on lukion psykologian oppikirja, joka tarkastelee arkipäivän ilmiöitä, kuten psyykkistä hyvinvointia ja jännittämistä, psykologisen tiedon valossa.

Oppimisen psykologiaa lähestytään käytännönläheisesti opiskelijan oman oppimisen näkökulmasta. Kirjassa käsitellään myös psykologisen tiedon muodostumista ja tarjotaan välineitä tutkimuksen tekemiseen ja arviointiin. Kirja esittelee psykologiaa asiantuntevasti ja innostavasti.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789513767228

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
18,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita sekä laskimia. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.