Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Fysiikka 1: Fysiikka luonnontieteenä (LOPS 2016)ISBN9789526334073
KirjasarjaFysiikka
KustantajaSanoma Pro
TekijätLehto Heikki, Havukainen Raimo, Maalampi Jukka, Leskinen Janna

Fysiikka 1 on lukion fysiikan oppikirja, jossa tutustutaan fysiikkaan luonnontieteenä.

Kirja antaa erinomaisen pohjan syventävien fysiikan kurssien opiskelulle. Lisäksi se tarjoaa yleissivistävän katsauksen fysiikan merkityksestä jokapäiväiseen elämäämme sekä tutustuttaa fysiikan historiaan, mikromaailman ilmiöihin ja maailmankaikkeuden tapahtumiin. Kirjan monipuoliset tehtävät kannustavat kokeellisuuteen ja tiedonhakuun.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526334073

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
17,00€

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä tämän ja ensi lukuvuoden aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!