Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Plan D 1-2 (LOPS 2016)ISBN9789526329819
KirjasarjaPlan D
KustantajaSanoma Pro
TekijätHaapala Mika, Hatakka Virpi, Kervinen Mikko, Pyykönen Hanna, Schatz Roman

Plan D 1-2 on lukion saksan oppikirja, jossa tutustutaan saksan kieleen sekä perehdytään tavanomaisiin keskustelutilanteisiin.

Kirjassa esimerkiksi opetellaan, miten saksaksi esittäydytään, vaihdetaan kuulumisia, keskustellaan säästä, kerrotaan vapaa-ajasta ja koulusta tai kysytään tietä. Kirjassa tutustutaan myös saksankielisiin asioimistilanteisiin hotellissa, vaatekaupassa ja ravintolassa. Tämän lisäksi kirjassa opiskellaan saksaksi esimerkiksi lukusanoja, viikonpäiviä ja kellonaikoja. Kirja perehdyttää saksan kielen ääntämiseen sekä esittelee keskeisimpiä kielioppiseikkoja, kuten persoonapronominien käytön ja taivutuksen, verbien taivutuksen, akkusatiivin, datiivin ja perfektin.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526329819

Kyseinen alennushinta on alin, jolla tuotetta on myyty viimeisten 30 päivän aikana.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!