Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Insights 2 (LOPS 2016)ISBN9789511281931
KirjasarjaInsights
KustantajaOtava
TekijätKarapalo, Keltto, Kilmer, Kuusivaara, Päkkilä, Suonio, Lampinen

Insights 2 on lukion englannin oppikirja, jossa keskitytään opiskelu- ja viestintätaitojen hiomiseen sekä monilukutaidon kehittämiseen.

Kirjan aihepiirejä ovat harrastukset ja vapaa-aika, vuorovaikutus verkossa, fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi sekä elämänhallinta. Kirjassa tutustutaan myös kehittyvän kielitaidon kuvausasteikon periaatteisiin ja sen yhtäläisyyksiin Eurooppalaisen viitekehyksen kanssa.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511281931

Kyseinen alennushinta on alin, jolla tuotetta on myyty viimeisten 30 päivän aikana.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!