Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Precis 3 (LOPS 2016)ISBN9789526329109
KirjasarjaPrecis
KustantajaSanoma Pro
TekijätAppel Martin, Johansson Katja, Määttä Olli, Silen Maiju, Tiala Tuija, Jämsen Sari

Precis 3 on lukion ruotsin oppikirja, jossa käsitellään erilaisia taidemuotoja ja viestintää.

Kirjan aiheina ovat pohjoismainen kuvataide, kirjallisuus, elokuvat ja teatteri sekä media. Kirjassa tutustutaan ruotsinkieliseen Suomeen ja suomenruotsalaisuuteen sekä kurkistetaan Ruotsissa uraa luoneiden suomalaisten elämään ja luetaan heidän suhteestaan suomalaisuuteen, suomen kieleen ja kulttuuriin. Kirjassa myös käsitellään suomenruotsin ja ruotsinruotsin ääntämiseroja. Kieliopissa keskitytään konditionaaliin, man-pronominiin, epämääräisiin ja määrää ilmaisevat pronomineihin sekä adjektiivien vertailuun. Kirjassa harjoitellaan aktiivista kuuntelua ja kommunikointia sekä mielipiteen ilmaisua ja kokemusten kertomista.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526329109

Uusi

Saatavilla

Sininen
25,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!