Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Magazin.de 1 (LOPS 2016)ISBN9789511276685
KirjasarjaMagazin.de
KustantajaOtava
TekijätBär Pia-Helena, Paul Ines, Tolvanen Ritva, Äijälä Heidi, Suni Petri

Magazin.de 1 on lukion saksan oppikirja, jossa tutustutaan saksan kieleen ja saksankielisiin maihin.

Kirjassa opitaan kertomaan saksaksi itsestäsi, ystävistä, harrastuksista, perheestä ja koulusta. Kirja perehdyttää myös saksan kielen ääntämiseen sekä kieliopin keskeisiin seikkoihin, kuten sanajärjestykseen, lukusanoihin, substantiivien artikkeleihin, persoonapronomineihin sekä verbien ja substantiivien taivutusmuotoihin.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511276685

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
12,00€

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä tämän ja ensi lukuvuoden aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!