Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Ateljee 1: Venäjää yläkouluun ja lukioon (LOPS 2016)ISBN9789511277842
KirjasarjaAteljee
KustantajaOtava
TekijätLoukkojärvi-El Kamel Erja, Mononen-Aaltonen Marja

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

Toimintaan perustuva venäjän kielen opetus-, opiskelu-, vuorovaikutus- ja oppimisympäristö, jossa kielen käyttötaito kehittyy. Sarjan ensimmäinen osa sijoittuu taitotasolle A1.Kirja sisältää yhdeksän aihekokonaisuutta, joita lähestytään kommunikatiivisuuteen ja suulliseen viestintään kannustavien vuorovaikutusmallien ja aihepiirejä tukevien teemasanastojen kautta. Kielitieto on integroitu aihekokonaisuuksien yhteyteen kielitietopaloiksi. Jokaisen aihekokonaisuuden päättää kokoavia tehtäviä sisältävä Kielen kierrättäminen -osio, itsearviointi ja aihekokonaisuuskohtaiset kotitehtävät. Kirjan jälkimmäisen osan muodostavat kielitiedon teoria ja tehtävät sekä laajennettu aihepiirisanasto eli Käyttösanasto. Tehtävissä kieltä lähestytään kokonaisuutena, jolloin kehitetään samanaikaisesti useampaa kielitaidon osa-aluetta.

Sarjan ensimmäinen osa sijoittuu taitotasolle A1.

Yhdistetty työ- ja tekstikirja, venäjää yläkouluun ja lukioon.

9789511277842

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
31,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!