Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Precis 1 (LOPS 2016)ISBN9789526303895
KirjasarjaPrecis
KustantajaSanoma Pro
TekijätJohansson, Pesola, Steenbeck, Tiala, Silen, Appel, Määttä, Fagerholm

Precis 1 on lukion ruotsin kielen oppikirja, joka käsittelee vapaa-aikaa ja arkea.

Kirjan aiheipiirejä ovat harrastukset, urheilu, koulu, musiikki ja tietotekniikka. Kirjassa kerrataan kieliopista perusasioita: substantiivien taivutus, verbien taivutus ja aikamuodot, apuverbit, persoonapronominit, päälauseen sanajärjestys ja lukusanat. Uusina asioina opitaan refleksiiviverbit ja osoittavia pronomineja.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526303895

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!