Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

On Track 1 (LOPS 2016)ISBN9789526303871
KirjasarjaOn Track
KustantajaSanoma Pro
TekijätDaffue-Karsten Louisa, Davies Mikael, Kae Tuija, Myller Riitta, Rantanen Pirjo, Vuorinen Petri

On track 1 on lukion englannin oppikirja, jonka teemat liittyvät jokapäiväiseen elämään.

Kirjassa painotetaan suullista kommunikaatiota ja perusasioiden kertausta. Kirja sisältää laajan valikoiman erilaisia tekstejä, joiden avulla opiskelija voi rakentaa ja laajentaa opiskelusanastoa. Verkossa oleva How to write -osio linkittyy saumattomasti sarjaan ja antaa apua kaikenlaisten tekstien kirjoittamiseen. Kirja sisältää myös runsaasti erilaisia kuuntelun, ääntämisen ja puhumisen harjoituksia. Kielioppiasioista kirjassa kerrataan aikamuotojen käyttö, ja kieliopin omaksumista tukevat monipuoliset harjoitustehtävät.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526303871

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!