Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Dime! 2: OppikirjaISBN9789511275961
KirjasarjaDime!
KustantajaOtava
TekijätGonzalez Garcia Javier, Kokkonen-Lozano Kirsi-Marja, Kyyhkynen Vaula, Savilaakso Maria, Turkki Tuija

Dime! on kiehtova tarina keskellä espanjalaista elämänmenoa. Sankariparina seikkailevat madridilainen Carmen ja hänen suomalainen poikaystävänsä Arto, ja juonenkäänteissä tulevat tutuiksi myös Carmenin pippurinen perhe ja värikäs ystäväpiiri. Espanjalaisen kulttuurin sosiaalisuus ja viestinnällisyys korostuu ja yhdistää mukavasti eri-ikäiset oppijat. Käyttökelpoinen peruskielitaito karttuu kuin huomaamatta.

Kirjan tehtävien ratkaisut löytyvät erillisestä ratkaisukirjasta. Ratkaisukirjan voit tilata tästä linkistä.

9789511275961

Uusi

Saatavilla

Sininen
40,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!