Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Dime! 1: OppikirjaISBN9789511275978
KirjasarjaDime!
KustantajaOtava
TekijätGonzalez, Hakoniemi, Kokkonen-Lozano, Kyyhkynen, Savilaakso, Turkki

Miten hauskaa espanjan opiskelu voikaan olla! Suomalaisen Arton, hänen tyttöystävänsä Carmenin ja tämän vauhdikkaan perheen seurassa oppii puhumaan espanjaa eikä takuulla tylsisty.

Dime! 1 sisältää runsaasti puhe- ja kuuntelutehtäviä. Keskeinen kommunikatiivinen aines ja opittava sanasto on selvästi merkitty. Käyttökelpoinen peruskielitaito karttuu kuin huomaamatta. Mukana on runsaasti tehtäviä, joissa voi soveltaa opittua omaan elämään. Harjoitukset liittyvät kiinteästi tekstin kontekstiin ja tilanteisiin, edistyneille on lisätekstejä ja -tehtäviä.

Dime! 1 on uudistettu entistä toimivammaksi. Sarjan tarina on hauska ja mielenkiintoinen ja samaistumiskohteita on kaikille. Kulttuuritietoutta on mukavasti tarjolla.

Kirjan tehtävien ratkaisut löytyvät erillisestä ratkaisukirjasta. Ratkaisukirjan voit tilata tästä linkistä.

9789511275978

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika on 1-2 viikkoa.
Uusi

Saatavilla

Sininen
40,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!