Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Accion 1: Harjoituskirja



ISBN9789526300788
KirjasarjaAcción
KustantajaSanoma Pro / Tammi
TekijätKosonen Annukka – Laine Marja-Liisa – Ruiz Rubio José – Setälä Pertti

Acción-harjoituskirja sisältää sekä kieliopin että harjoitukset. Kielioppi ja tehtävät noudattavat tekstikirjan jaottelua A- ja B-osioihin. Näin kerralla käsiteltävien kielioppiseikkojen määrä pysyy kohtuullisena. Harjoituskirjan tehtävät ovat monipuolisia, ja niitä on riittävästi. Opettajan ei siis tarvitse laatia lisämateriaalia, ja eriyttäminenkin on helppoa. Ohjatut puheharjoitukset kannustavat puhumaan heti ensi tunneista lähtien. Kuunteluharjoituksissa on perinteisten harjoitusten lisäksi myös sellaisia, joissa vaikeasta massasta tulisi poimia jokin yksinkertainen seikka. Näin opiskelijaa harjoitetaan jo alusta asti kuuntelemaan normaalia puhekieltä. Tehtävissä on huomioitu viestinnällisyys: harjoittelu ylioppilaskokeen viestinnällisiin tehtäviin alkaa ikään kuin huomaamatta heti opiskelun alussa. Lisäksi kurssit 1 ja 2 sisältävät myös yksinomaan ääntämistä harjoittavia tehtäviä.












Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526300788. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789513151997. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

9789526300788

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika on 1-2 viikkoa.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!