Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Alennettuun hintaan /

Accion 1: TekstikirjaISBN9789526300771
KirjasarjaAcción
KustantajaSanoma Pro / Tammi
TekijätKosonen Annukka – Laine Marja-Liisa – Ruiz Rubio José – Setälä Pertti

Acción-kirjat on mitoitettu niin, että tunnilla ei tule kiire. Jokainen kurssi koostuu neljästä peruskappaleesta. Opiskelun rytmittämistä auttaa tekstien jako A- ja B-osioihin. Opettaja voi halutessaan käsitellä koko kappaleen tai jakaa sen osiin. Sama jako näkyy harjoituskirjan puolella. Koska perustekstejä ei ole liikaa, jää aikaa lisäteksteille.

Useimmissa kappaleissa on perinteinen kulttuuriteksti. Kursseista löytyy espanjankielisten nuorten kertomuksia heidän omasta arjestaan. Ääntämistä harjoitellaan Palomitas-kielileikkien avulla.

Joka viides kappale on kertaava kappale, jossa ei tule uutta asiaa: sen voi halutessaan jättää kotiin luettavaksi tai käsitellä seuraavan kurssin ensimmäisellä tunnilla. Sanaston opiskelua helpottavat aktivoinnit, kuten vastakohtien ja synonyymien etsiminen, sanojen taivutus sekä käyttöesimerkit sanoista. Opiskelijaa rohkaistaan pohtimaan sanaston rakennetta. Kappalesanastot ovat samalla sivulla kuin tekstit, joten uudet sanat löytyvät nopeasti.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526300771. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789512654093. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

9789526300771

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
35,40 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!