Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kirjojen kuntoluokat /

  Uusi kirja
  Uusi kirja

  Olemme hinnoitelleet myös uudet oppikirjat edullisesti opiskelijahintaisiksi. Meillä ei tarvitse laskea alennusprosentteja, vaan hinnat ovat kaikille samat. Muista, että kun et itse tarvitse enää kirjaa, voit myydä sen meille takaisin!

   


  Kirjan kuntoluokka sininen
  Käytetty kirja, sininen kuntoluokka

  Sinisen kuntoluokan kirjat ovat erittäin hyväkuntoisia. Reaaliaineiden kirjoissa on yleensä hyvin vähän merkintöjä sisällä, ja kannetkin ovat hyväkuntoiset. Tehtäväkirjoissa voi olla tehtynä joitain tehtäviä.


  Kirjan kuntoluokka vihreä
  Käytetty kirja, vihreä kuntoluokka

  Enemmän käytetyt ja täytetyt kirjat kuuluvat vihreään kuntoluokkaan. Vihreän kuntoluokan oppikirjat ovat sinisiä edullisempia. Niissä on enemmän käytön jälkiä, kuten alleviivauksia ja merkintöjä. Tehtäväkirjoissa tehtäviä on tehtynä. Kaikki kirjat ovat ehjiä ja lukukelpoisia.


  Digikirja
  Digikirja

  Otavan digikirjoja on saatavilla 6 kk, 12 kk ja 48 kk lisenssillä. Kun ostat digikirjan, toimitamme sinulle sähköpostitse aktivointikoodin, jolla voit aktivoida kirjan Otavan Opiskelijan maailmassa, jossa kirjaa myös käytetään. Kirja toimii parhaiten nettiyhteydessä. Aktivoimattomilla digikirjoilla on 14 vrk palautusoikeus.

   

   

   

   

   

   

  -