Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Kirjojen kuntoluokat /

  Uusi kirja
  Uusi kirja
  Olemme hinnoitelleet myös uudet oppikirjat edullisesti opiskelijahintaisiksi. Meillä ei tarvitse laskea alennusprosentteja, vaan hinnat ovat kaikille samat. Muista, että kun et itse tarvitse enää kirjaa, voit myydä sen meille takaisin!

   


  Kirjan kuntoluokka sininen
  Käytetty kirja, sininen kuntoluokka
  Erittäin hyväkuntoiset käytetyt kirjat merkitsemme sinisillä tarroilla. Sinisen kuntoluokan reaaliaineiden kirjoissa on yleensä hyvin vähän merkintöjä sisällä, ja kannetkin ovat hyväkuntoiset. Tehtäväkirjoissa voi olla tehtynä joitain tehtäviä.

   


  Kirjan kuntoluokka vihreä
  Käytetty kirja, vihreä kuntoluokka
  Enemmän käytetyt ja täytetyt kirjat merkitsemme vihreillä tarroilla. Niissä on enemmän käytön jälkiä, kuten alleviivauksia ja merkintöjä. Tehtäväkirjoissa suuri osa tehtävistä voi olla tehtynä. Kaikki kirjat ovat ehjiä ja lukukelpoisia.
  Vihreän kuntoluokan oppikirjat ovat sinisiä edullisempia.

   


  Digikirja
  Digikirja
  Otavan digikirjoja on saatavilla 6 kk, 12 kk ja 48 kk lisenssillä. Kun ostat digikirjan, toimitamme sinulle sähköpostitse aktivointikoodin, jolla voit aktivoida kirjan Otavan Opiskelijan maailmassa, jossa kirjaa myös käytetään. Kirja toimii parhaiten nettiyhteydessä. Aktivoimattomilla digikirjoilla on 14 vrk palautusoikeus.

   

   

   

   

   

   

  -