Putinki A5-vihkopaketti 4kpl/pkt - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Opiskelutarvikkeet ALE /

Putinki A5-vihkopaketti 4kpl/pktISBN687980
KirjasarjaVihkot
KustantajaOpiskelutarvikkeet
TekijätPutinki

4 kpl paketti suomalaisen Putinki- paperikaupan oman malliston A5- kokoisia vihkoja edulliseen pakettihintaan. Vihkojen hinta yksittäin ostettuna yht. 15e. Paketti sisältää vihkot kuoseilla Talot (viivoitetut oikeanpuoleiset sivut, tyhjät vasemmanpuoleiset sivut), Piste (pisteelliset sivut), Kukka (viivoitetut oikeanpuoleiset sivut, tyhjät vasemmanpuoleiset sivut) ja Maailman synty (tyhjät sivut).


687980

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.