PelhoDesign muistikirja (bullet journal) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Opiskelutarvikkeet ALE /

PelhoDesign muistikirja (bullet journal)ISBN54324
KirjasarjaVihkot
KustantajaOpiskelutarvikkeet
TekijätPelhoDesign

Tyylikäs mustavalkoinen bullet journal -muistikirja. Liimasidonta, 100 lehteä, musta vahakansi valkoisella silkkipainatuksella. Tämä PelhoDesignin suunnittelema muistikirja saatavilla vain Jameralta. Tarvitsetko lisäksi erityisesti muistikirjamerkintöihin sopivan kynäsetin? Voit tilata kynät bujoiluun täältä.


54324

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.