Nidottu vihko Moods A5/60, 10 kpl/pkt - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Opiskelutarvikkeet ALE /

Nidottu vihko Moods A5/60, 10 kpl/pktISBN1238
KirjasarjaVihkot
KustantajaOpiskelutarvikkeet
Tekijät

Tämä vihkopaketti vain Jameralta! Neljän erilaisen mustavalkoisen kuosin vihkosarja. Kartonkikantinen, nidottu vihko, 60-lehteä ja 7x7mm ruudutus. Valmistettu Suomessa. Tuotteella Joutsenmerkki ja Avainlippu. Paketissa on 2 mustaa, 2 mustavalkoraidallista, 3 mustavalko-sahalaitakuvioista ja 3 mustavalkopilkullista vihkoa.


1238

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.