HP Elitebook 820 G1 (12,5 tuumaa) ReUse-tietokone - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
ReUse-tietokoneet /

HP Elitebook 820 G1 (12,5 tuumaa) ReUse-tietokone

Kierrätetty tietokone, jolla on 12 kuukauden takuu. Tämä näppärän kokoinen kannettava sopii mainiosti lukio-opintoihin, sillä se on testatusti Abitti-yhteensopiva. Aiemmassa elämässään tämä läppäri oli yrityskäytössä, joten se on markettikoneita laadukkaampi. ReUse-tietokoneiden edut kiteytyvät kolmeen seikkaan: laadukas tuote, edullinen hinta ja ekologisesti järkevä vaihtoehto.Tekniset tiedot:

Tietokoneen malli: Hp Elitebook 820 G1

Paino (ilman laturia): 1,52kg

Näyttö: 12.5”, 1366 x 768

Prosessori: Intel Core i5-4200U @ 1.60GHz Muisti: 8 GB DDR3

Kiintolevy: 128 GB SSD

Näytönohjain: Intel HD Graphics

Näytönohjaimen liitännät: VGA, Mini Display -portti Liitännät: USB 3.0, VGA, LAN, WLAN, kuuloke/mikrofoni, muistikortinlukijaliitäntä telakkaan, Bluetooth, TouchpadMini Display -portti (adapterilla HDMI) Trackpoint, taustavalaistu näppäimistösisäinen 3G/4G -valmius (modeemi puuttuu)

USB -porttien määrä 3 x USB 3.0 Levyasema

Käyttöjärjestelmä: Suomenkielinen Windows 10 Professional 64-bit (päivitys) Tietokoneessa on valmiiksi asennettuna: Microsoft Security Essentials (ilmainen virusturva), Open Office, Google Chrome, Firefox, Foxit PDF-Reader, Java, Skype, VLC media player, Flash

Akun kesto (arvio): 200 minuuttia

Akun takuu: 3kk

Tietokoneen takuu: 12kk


361638006820

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.