Summa 7: Talousmatematiikka (vanha ops) - Jamera.net
Lyhyt matematiikka (vanha ops) /

Summa 7: Talousmatematiikka (vanha ops)ISBN9789513768942
KirjasarjaSumma
KustantajaEdita
TekijätEtelämäki, Hirvonen, Nieminen, Pösö

Summa on lukion lyhyen matematiikan oppimateriaalisarja. Sarjan seitsemäs osa esittelee talouselämän käsitteitä ja valmentaa opiskelijaa oman taloutensa suunnitteluun ja yrittäjyyden ja taloustiedon opiskeluun. Keskeisiä sisältöjä ovat kustannus-, rahaliikenne-, laina-, verotus-, ja indeksilaskelmat, joissa sovelletaan prosenttilaskentaa, tilastollisia menetelmiä ja matemaattisia malleja lukujonojen ja summien avulla. Neljännen painoksen verotukseen ja valuuttoihin liittyvät tiedot ovat keväältä 2016.


9789513768942

Uusi

Tilattavissa

Sininen
14,80 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
11,80 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.