Sigma 5: Tilastot ja todennäköisyys (vanha ops) - Jamera.net
Lyhyt matematiikka (vanha ops) /

Sigma 5: Tilastot ja todennäköisyys (vanha ops)ISBN9789526313528
KirjasarjaSigma
KustantajaSanoma Pro / Tammi
TekijätEkonen Markku, Hassinen Sanna, Hemmo Katariina, Taskinen Timo

Sigma 5:ssä keskeisiä asioita ovat tilastotieteen ja todennäköisyyden peruskäsitteet, tunnusluvut, todennäköisyyden laskusäännöt sekä todennäköisyysjakaumat. Keskeiset käsitteet on koottu havainnollisiksi kaavioiksi jokaisen luvun loppuun. Lisäksi kirjassa on kurssin asiat kokoava kertausosa ja harjoituskokeita. Uudistuksessa tehtyjä muutoksia: - Tilasto-osaa tiivistetty ja asiat ryhmitelty paremmin tuntikokonaisuuksiksi. - Esimerkkiviittaukset lisätty tehtäviin. - Tehtävävalikoimaa paranneltu mm. vastaamaan paremmin esimerkkejä. - Todennäköisyyysosaa tiiivistetty. - Normaalijakauman käsittely siirretty tilasto-osaan (pois kirjan lopusta). Joidenkin yliopistojen tiettyjen hakukohteiden valintakokeissa vaaditaan keväällä 2015 lukion lyhyen matematiikan oppimäärän hallitsemista. Kokeisiin valmistauduttaessa voidaan käyttää mm. tätä kirjasarjaa.


9789526313528

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
5,60 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.