Summa 4: Matemaattinen analyysi (vanha ops) - Jamera.net
Lyhyt matematiikka (vanha ops) /

Summa 4: Matemaattinen analyysi (vanha ops)ISBN9789513754280
KirjasarjaSumma
KustantajaEdita
TekijätEtelämäki Hilla, Hellsten Alex, Hirvonen Katri, Nieminen Jussi, Pösö Jarmo

Tämä kirja on vuonna 2005 uudistuneen opetussuunnitelman mukainen eli soveltuu lukion ennen vuotta 2016 aloittaneelle. Uuden opetussuunnitelman mukaisissa opinnoissa käytetään LOPS 2016 -merkinnällä merkittyjä kirjoja.


Summa on lukion lyhyen matematiikan oppikirjasarja. Sarjan neljäs osa tutustuttaa opiskelijan polynomifunktioiden tutkimiseen algebrallisesti, graafisesti ja numeerisesti. Kirjan keskeiset sisällöt ovat polynomifunktion derivaatta, funktion merkin ja kulun tutkiminen sekä suurimman ja pienimmän arvon määrittäminen.

9789513754280

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
4,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.