Lukiolaisen matematiikka 9: Lyhyen matikan kertaus (vanha ops) - Jamera.net
Lyhyt matematiikka (vanha ops) /

Lukiolaisen matematiikka 9: Lyhyen matikan kertaus (vanha ops)ISBN9789526311890
KirjasarjaLukiolaisen matematiikka
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätPeräsalo Maarit, Soro Riitta, Isotalo Saija, Wuolijoki Hilkka

Tuote on loppuunmyyty. Kustantaja on lopettanut kirjan valmistuksen, joten se ei ole enää valitettavasti tilattavissa verkkokaupastamme uutena. Kirjaa voi olla kuitenkin saatavilla vielä käytettynä, jos sitä on varastoissamme jäljellä.

Uuden kertauskirjan on selkeä rakenne auttaa opiskelijaa lyhyen matematiikan kertaamisessa. Aukeaman vasemmanpuoleisella sivulla käsitellään teoriaa ja oikeanpuoleisella sivulla aiheeseen liittyviä malliesimerkkejä.

Harjoitustehtäviä on runsaasti ja ne on sijoitettu luvun loppuun. Kaikkiin harjoitustehtäviin sekä harjoituskokeiden tehtäviin on vastaukset ja ratkaisuohjeita kirjan lopusta Tuloksia ja ohjeita -liitteestä.

9789526311890

Uusi

Tilattavissa

Sininen
7,50 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
6,00 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.