Variaabeli 4: Matemaattinen analyysi (vanha ops) (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Lyhyt matematiikka (vanha ops) /

Variaabeli 4: Matemaattinen analyysi (vanha ops) (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789511192442
KirjasarjaVariaabeli
KustantajaOtava
TekijätHautajärvi Tarmo, Ottelin Jukka, Wallin-Jaakkola Leena

Tuote on loppuunmyyty. Kustantaja on lopettanut kirjan valmistuksen, joten se ei ole enää valitettavasti tilattavissa verkkokaupastamme uutena. Kirjaa voi olla kuitenkin saatavilla vielä käytettynä, jos sitä on varastoissamme jäljellä.

Variaabeli on selkeä ja hiottu oppikirjasarja, jonka vahvuus on monipuolisissa esimerkeissä ja tehtävissä. Tehtäviä on eri sovellusalueilta laskurutiinia lisäävistä perustehtävistä aina sanallisiin ongelmanratkaisutehtäviin. Variaabelissa matemaattiset teoriat käydään läpi selkeiden ja havainnollisten esimerkkien avulla. Variaabeli-sarja mahdollistaa erilaisten opiskelumenetelmien käytön ja sopii myös itseopiskelumateriaaliksi.

9789511192442

Uusi
17,80 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa.

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
5,60 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.